Ergotherapie Kennemerland
Maatwerk in zelfstandigheid!

vacature 2 ergotherapeuten volwassenen/handen en kinderen

 

Vacature Kinderergotherapeut en Vacature Volwassenen/Handtherapeut

Ergotherapie Kennemerland is een dynamische, ondernemende ergotherapiepraktijk met als werkgebied Haarlem, Velsen, Beverwijk en omgeving. Het team bestaat momenteel uit 8  ergotherapeuten en 2 administratieve krachten.

Specialismen van Ergotherapie Kennemerland zijn neurorevalidatie (CVA, MS, Parkinson), handtherapie, kinderergotherapie en werkplekadvisering.  Vanwege aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar twee enthousiaste ergotherapeuten die ons team willen komen versterken.

 

Bij Ergotherapie Kennemerland is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en vrijheid om je eigen werk in te delen en op deze manier je ideale baan te creëren. Bij interesse in handtherapie bieden we de mogelijkheid aan om de handenopleiding te gaan doen, bij interesse in de kinderergotherapie bieden we mogelijkheden om aanvullede scholing te volgen.

 

Bij Ergotherapie Kennemerland is er altijd een ervaren collega beschikbaar die ondersteuning kan bieden.  Wij nodigen dus ook van harte net afgestudeerde ergotherapeuten uit om te solliciteren.

 

Informatie over de vacature’s

 

Wij vragen:

 

Heb je interesse stuur je brief voor met CV naar info@ergotherapiekennemerland.nl

 

E            info@ergotherapiekennemerland.nl

T            06-44062547 Lydia Zoetelief of 06-11208797 Saskia van Bockel

4 juli 2022

Direct aanmelden. Vragen? Neem contact op.