Ergotherapie Kennemerland
Maatwerk in zelfstandigheid!

Ergotherapeuten

Lydia Zoetelief

Lydia Zoetelief

T: 06-44062547
M: lydia@ergotherapiekennemerland.nl

Lydia is in 1996 afgestudeerd als ergotherapeut. Zij heeft ervaring opgedaan in het Spaarne Gasthuis, GGZ Dijk en Duin en binnen de kinderrevalidatie. In 2006 is zij gestart met deze praktijk, waar zij nu samen met Saskia van Bockel praktijkeigenaar van is.

Lydia is gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen en problemen in de sensorische integratie. Zij is aangesloten bij het NeuroNetwerk Midden-Kennemerland en Parkinsonnet Beverwijk.  Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in handproblemen. In 2019 heeft zij de scholing voor Positieve Gezondheid gevolgd. Bij Lydia kunt u ook terecht met vragen over werkplekadvies.

Saskia van Bockel

Saskia van Bockel

T: 06-11208797
M: saskia@ergotherapiekennemerland.nl

Saskia is na haar afstuderen in 1991 als ergotherapeut werkzaam geweest in diverse instellingen. Ze werkte in een ziekenhuis op de afdelingen kliniek en revalidatie, in een verpleeghuis en in een eerstelijnspraktijk.

Nadat Saskia vele jaren met volwassen had gewerkt, besloot zij zich te richten op de behandeling van kinderen. Saskia is gespecialiseerd in algemene kinderergotherapie, vroegdiagnostiek en behandeling van jonge kinderen en verstandelijk gehandicapten. Vanuit Ergotherapie Kennemerland is zij gedetacheerd bij peuterspeelzaal/ vroegbehandeling Baloe. In 2018 heeft Saskia de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut succesvol afgerond.

 

Annemarieke Nederlof - Bol

Annemarieke Nederlof - Bol

T: 06-34177457
M: annemarieke@ergotherapiekennemerland.nl

Annemarieke is in 2009 cum laude afgestudeerd als ergotherapeut. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan in een algemeen ziekenhuis en in een revalidatiecentrum.

Annemarieke is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan de handen. In 2013 heeft zij hiervoor de opleiding tot handtherapeut afgerond. Annemarieke is aangesloten bij het hand en polsnetwerk Kennemerland en handgenootschap Nederland. Tevens behandeld Annemarieke volwassen met neurologische aandoeningen en is zij bezig met de cursus cognitieve revalidatie.

Inge Klaver

Inge Klaver

T: 06-19941901
M: inge@ergotherapiekennemerland.nl

Inge is in 2005 afgestudeerd als ergotherapeut en heeft sindsdien gewerkt binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en de kinderrevalidatie. Binnen het revalidatiecentrum werkt zij met kinderen met zeer diverse en complexe problematiek. Zij heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblematiek en zij heeft de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut succesvol afgerond. Als vrijwilliger draait zij al sinds 2004 mee met het therapeutisch kamp “Hoe draait jouw Motor?” voor kinderen met problemen in de alertheidsregulatie.

Afra de Bruin

Afra de Bruin

T: 06-16395001
M: afra@ergotherapiekennemerland.nl

Afra is in 2014 afgestudeerd als ergotherapeut. Voordat Afra aan de opleiding ergotherapie is gestart heeft zij in 2010 de MBO opleiding tot bewegingsagoog afgerond. Als bewegingsagoog in opleiding heeft zij veel gewerkt met kinderen met ernstige en complexe problematiek. Zij is de opleiding ergotherapie gestart om haar passie, het behandelen van kinderen te volgen.
Als ergotherapeut heeft zij gewerkt bij diverse kinderergotherapie praktijken en binnen de kinderrevalidatie. Gedurende haar werk bij diverse praktijken kwam Afra veel kinderen met schrijfproblematiek tegen. Binnen de kinderrevalidatie werkte zij met kinderen met complexe problematiek. Afra heeft veel ervaring op het gebied van schrijven, concentratieproblemen, complexe hulpvragen en verstandelijk beperkte kinderen. In 2020 heeft zij de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut afgerond. Bij Ergotherapie Kennemerland komt Afra bij kinderen thuis of op school en is zij werkzaam in Heliomare en Rozemarijn.

Marleen van Hooft

Marleen van Hooft

T: 06-26082437
M: Marleen@ergotherapiekennemerland.nl
Lois den Hollander

Lois den Hollander

T: 06-46653277
M: Lois@ergotherapiekennemerland.nl

Lois werkt voor Ergotherapie Kennemerland zowel in Haarlem als in Beverwijk. Daarnaast is zij 2 ochtenden bij Heliomare en werkt zij op de Plataan.

Yvonne Voogel

Yvonne Voogel

T: 06-33347727
M: yvonne@ergotherapiekennemerland.nl

Yvonne werkt op dinsdag en vrijdag bij Ergotherapie Kennememerland. Daarnaast werkt zij 2 dagen bij Heliomare/Hersenz. Zij heeft veel ervaring met clienten met neurologische aandoeningen, zoals  CVA, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en MS.

Annegien van LIeshout

Annegien van LIeshout

T: 06-47100838
M: administratie@ergotherapiekennemerland.nl

Annegien is onze administratieve kracht. U kunt haar aan de telefoon verwachten op maandagmiddag, dinsdagmiddag  woensdagmiddag en donderdagmiddag van 13:00-17:00.

Direct aanmelden. Vragen? Neem contact op.