Ergotherapie Kennemerland
Maatwerk in zelfstandigheid!

Ergotherapeuten

Lydia Zoetelief

Lydia Zoetelief

T: 06-44062547
M: lydia@ergotherapiekennemerland.nl

Lydia is in 1996 afgestudeerd als ergotherapeut. Zij heeft ervaring opgedaan in het Spaarne Gasthuis, GGZ Dijk en Duin en binnen de kinderrevalidatie. In 2006 is zij gestart met deze praktijk, waar zij nu samen met Saskia van Bockel praktijkeigenaar van is.

Lydia is gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen en problemen in de sensorische integratie. Zij is aangesloten bij het NeuroNetwerk Midden-Kennemerland en Parkinsonnet Beverwijk.  Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in handproblemen. In 2019 heeft zij de scholing voor Positieve Gezondheid gevolgd. Bij Lydia kunt u ook terecht met vragen over werkplekadvies.

Saskia van Bockel

Saskia van Bockel

T: 06-11208797
M: saskia@ergotherapiekennemerland.nl

Saskia is na haar afstuderen in 1991 als ergotherapeut werkzaam geweest in diverse instellingen. Ze werkte in een ziekenhuis op de afdelingen kliniek en revalidatie, in een verpleeghuis en in een eerstelijnspraktijk.

Nadat Saskia vele jaren met volwassen had gewerkt, besloot zij zich te richten op de behandeling van kinderen. Saskia is gespecialiseerd in algemene kinderergotherapie, vroegdiagnostiek en behandeling van jonge kinderen en verstandelijk gehandicapten. Vanuit Ergotherapie Kennemerland is zij gedetacheerd bij peuterspeelzaal/ vroegbehandeling Baloe. In 2018 heeft Saskia de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut succesvol afgerond.

 

Annemarieke Nederlof - Bol

Annemarieke Nederlof - Bol

T: 06-34177457
M: annemarieke@ergotherapiekennemerland.nl

Annemarieke is in 2009 cum laude afgestudeerd als ergotherapeut. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan in een algemeen ziekenhuis en in een revalidatiecentrum.

Annemarieke is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan de handen. In 2013 heeft zij hiervoor de opleiding tot handtherapeut afgerond. Annemarieke is aangesloten bij het hand en polsnetwerk Kennemerland en handgenootschap Nederland. Tevens behandeld Annemarieke volwassen met neurologische aandoeningen en is zij bezig met de cursus cognitieve revalidatie.

Inge Klaver

Inge Klaver

T: 06-19941901
M: inge@ergotherapiekennemerland.nl

Inge is in 2005 afgestudeerd als ergotherapeut en heeft sindsdien gewerkt binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en de kinderrevalidatie. Binnen het revalidatiecentrum werkt zij met kinderen met zeer diverse en complexe problematiek. Zij heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblematiek en zij heeft de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut succesvol afgerond. Als vrijwilliger draait zij al sinds 2004 mee met het therapeutisch kamp “Hoe draait jouw Motor?” voor kinderen met problemen in de alertheidsregulatie.

Jessica Arisz

Jessica Arisz

T: 06-16395001
M: jessica@ergotherapiekennemerland.nl

Jessica is in 2019 afgestudeerd als ergotherapeut. Zij werkt op woensdag en vrijdag in onze praktijk. Ze is op woensdagochtend in Heliomare-Heemskerk en op vrijdagochtend bij Rozemarijn in Haarlem. In de middag ziet zij kinderen in de praktijk.

Naast haar werk in onze praktijk werkt Jessica ook bij Nieuw Unicum in Zandvoort waar zij clienten met neurologische aandoeningen ziet.

Marleen van Hooft

Marleen van Hooft

T: 06-26082437
M: Marleen@ergotherapiekennemerland.nl

Marleen is sinds 2020 werkzaam bij Ergotherapie Kennemerland. Zij heeft de specialisatie tot handtherapeut gedaan en is aangesloten bij het hand- en polsnetwerk Kennemerland. Daarnaast behandelt Marleen volwassenen met uiteenlopende aandoeningen zoals long-covid of neurologische problemen. Ze werkt in Haarlem en IJmuiden.

 

Sarah van den Burg

Sarah van den Burg

T: 06-46653277
M: sarah@ergotherapiekennemerland.nl

Sarah is in juli 2021 afgestudeerd als ergotherapeut en werkt vanaf augustus bij Ergotherapie Kennemerland. Sarah werkt bij ons in Beverwijk en Haarlem. In de ochtenden werkt zij op scholen, namelijk op Heliomare, de Gunningschool en de Plataan. In de middagen ziet zij kinderen in de praktijk.

Yvonne Voogel

Yvonne Voogel

T: 06-33347727
M: yvonne@ergotherapiekennemerland.nl

Yvonne werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij Ergotherapie Kennememerland.  Zij heeft veel ervaring met clienten met neurologische aandoeningen, zoals  CVA, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en MS.

Annegien van LIeshout

Annegien van LIeshout

T: 06-47100838
M: administratie@ergotherapiekennemerland.nl

Annegien is onze administratieve kracht. U kunt haar aan de telefoon verwachten op maandagmiddag, dinsdagmiddag  woensdagmiddag en donderdagmiddag van 13:00-17:00.

Direct aanmelden. Vragen? Neem contact op.