Ergotherapie Kennemerland
Maatwerk in zelfstandigheid!

Ergotherapeuten

Lydia Zoetelief

Lydia Zoetelief

T: 06-44062547
M: lydia@ergotherapiekennemerland.nl

Lydia is in 1996 afgestudeerd als ergotherapeut. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan in het Spaarne Gasthuis en bij GGZ Dijk en Duin. In 2006 is zij gestart met deze praktijk, waar zij nu samen met Saskia van Bockel praktijkeigenaar van is.

Lydia is gespecialiseerd in de behandeling van volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen en problemen in de sensorische integratie. Zij is aangesloten bij het NeuroNetwerk Midden-Kennemerland en Parkinsonnet Beverwijk.  Zij is geschoold in de cognitieve revalidatie therapie en in de ASITT methode. 

Bij Lydia kunt u ook terecht met vragen over werkplekadvies.

Saskia van Bockel

Saskia van Bockel

T: 06-11208797
M: saskia@ergotherapiekennemerland.nl

Saskia is na haar afstuderen in 1991 als ergotherapeut werkzaam geweest in diverse instellingen. Ze werkte in een ziekenhuis op de afdelingen kliniek en revalidatie, in een verpleeghuis en in een eerstelijnspraktijk.

Nadat Saskia vele jaren met volwassen had gewerkt, besloot zij zich te richten op de behandeling van kinderen. Saskia is gespecialiseerd in algemene kinderergotherapie, vroegdiagnostiek en behandeling van jonge kinderen en verstandelijk gehandicapten.  In 2018 heeft Saskia de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut succesvol afgerond.

 

Annemarieke Nederlof - Bol

Annemarieke Nederlof - Bol

T: 06-34177457
M: annemarieke@ergotherapiekennemerland.nl

Annemarieke is in 2009 cum laude afgestudeerd als ergotherapeut. Zij heeft onder andere ervaring opgedaan in een algemeen ziekenhuis en in een revalidatiecentrum.

Annemarieke is gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan de handen. In 2013 heeft zij hiervoor de opleiding tot handtherapeut afgerond. Annemarieke is aangesloten bij het hand en polsnetwerk Kennemerland en handgenootschap Nederland. Tevens behandelt Annemarieke volwassen met neurologische aandoeningen en is zij geschoold in de cognitieve revalidatie. 

Inge Klaver

Inge Klaver

T: 06-19941901
M: inge@ergotherapiekennemerland.nl

Inge is in 2005 afgestudeerd als ergotherapeut en heeft sindsdien gewerkt binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en de kinderrevalidatie. Binnen het revalidatiecentrum werkte zij met kinderen met zeer diverse en complexe problematiek. Zij heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblematiek en zij heeft de Post HBO opleiding tot kinderergotherapeut succesvol afgerond. Ook heeft zij de cursus "neuromotorsische rijpheid van het brein" gevolgd. Inge is daarnaast gastdocent bij SIEM.

Jessica Arisz

Jessica Arisz

T: 06-16395001
M: jessica@ergotherapiekennemerland.nl

Jessica is in 2019 afgestudeerd als ergotherapeut. Zij werkt op woensdag en vrijdag in onze praktijk, waar zij zowel kinderen als kinderen ziet. Jessica is vanuit onze praktijk gedetacheerd bij Rozemarijn in Haarlem.

Naast haar werk in onze praktijk werkt Jessica ook bij Nieuw Unicum in Zandvoort waar zij clienten met neurologische aandoeningen (MS en NAH) ziet.

Marleen van Hooft

Marleen van Hooft

T: 06-26082437
M: Marleen@ergotherapiekennemerland.nl

Marleen is sinds 2020 werkzaam bij Ergotherapie Kennemerland. Zij heeft de specialisatie tot handtherapeut gedaan en is aangesloten bij het hand- en polsnetwerk Kennemerland. Daarnaast behandelt Marleen volwassenen met uiteenlopende aandoeningen zoals long-covid of neurologische problemen. Ze werkt in Haarlem en IJmuiden.

 

Sarah van den Burg

Sarah van den Burg

T: 06-46653277
M: sarah@ergotherapiekennemerland.nl

Sarah is in 2021 afgestudeerd als ergotherapeut . In de ochtenden werkt zij op scholen, namelijk op Heliomare (Heemskerk en Bergen), de Gunningschool in Haarlem en de Plataan in Velsen Noord. In de middagen ziet zij kinderen in de praktijk. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met schrijfproblemen.

Yvonne Voogel

Yvonne Voogel

T: 06-33347727
M: yvonne@ergotherapiekennemerland.nl

Yvonne werkt sinds 2019 bij Ergotherapie Kennememerland, daarvoor heeft zij lange tijd bij Heliomare gewerkt als ambulant begeleider. Zij heeft veel ervaring met clienten met neurologische aandoeningen zoals  CVA, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en MS. Zij is aangesloten bij het Neuronetwerk Zuid Kennemerland en bij het MS Netwerk Haarlem.

Yvonne is geschoold in zowel de cognitieve revalidatie therapie als in de ASITT methode.

Annegien van LIeshout

Annegien van LIeshout

T: 06-47100838
M: administratie@ergotherapiekennemerland.nl

Annegien is onze administratieve kracht. U kunt haar aan de telefoon verwachten op maandagmiddag, dinsdagmiddag  woensdagmiddag en donderdagmiddag van 13:00-17:00.

Marit Gomes Bráz

Marit Gomes Bráz

T: 06-49583248
M: marit@ergotherapiekennemerland.nl

Marit is in 2022 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij heeft naast haar werk bij onze praktijk gewerkt in een ziekenhuis en in een verpleeghuis.

Marit is gespecialiseerd in neurologische aandoeningen (CVA). Daarnaast behandelt zij veel mensen met post-covidklachten en gaat zij bij mensen op huisbezoek ivm advies tav woningaanpassingen.

Direct aanmelden. Vragen? Neem contact op.